Herfstactie - 3 Lessen Voor Slechts €89! | ski-inndronten.nl

Kerst-oliebollen SPECIAL
Ski- of Snowboardlessen op - 27, 28 en 29 December
- 02, 04 en 05 Januari

3 Lessen Voor Slechts € 89 in plaats van €135!

De kerstballen vliegen om jouw oren, maar jij staat stevig op je ski’s! Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt aanscherpen voor het komende wintersportseizoen, Ski-Inn Dronten heeft een unieke aanbieding voor jou. Boek nu 3 lessen voor slechts €89, normaal gesproken €135!

Claim jouw kerst-oliebollen korting nu

Laat je op deze speciale dagen begeleiden door onze gecertificeerde instructeurs en geniet van een leuk uitje of een effectieve voorbereiding op het wintersportseizoen.

Plan je lessen gemakkelijk en snel in via skibook. Vragen of kom je er niet uit? Bel ons op 0321 – 31 46 07.

Ik ben vooral verbaasd. Nog nooit eerder had ik skies onder mijn voeten gehad maar na de eerste les had ik zelf al het idee dat ik het kon 🙂 Na mijn 6 lessen pakket heb ik een geweldige tijd gehad in Oostenrijk. Mijn dank aan de skileraren en natuurlijk de gezelligheid aan de bar. Volgend jaar kom ik zeker terug, voor de les en de borrel.

Remco ten Katen

18 november 2019

Al 10 jaar niet meer op wintersport geweest, toch 3 lessen genomen voor het snowboarden. Wauw…. aangekomen in de sneeuw had ik het gevoel en de controle en konden we heerlijk boarden.

Ik kom zeker terug om voor de volgende vakantie weer even op te warmen 😉

Leuke sfeer en goede instructors!

Gelinde van Eijk-Beltman

13 januari 2020

Gezellige skischool met kundige en hele geduldige skileraren. Alle medewerkers zijn erg aardig en behulpzaam. Wij hadden nog nooit op de ski’s gestaan maar met 12 lessen gaan we vol vertrouwen naar de sneeuw

Bianca Lanenga

8 januari 2019