Algemene voorwaarden - Ski-inn Dronten

Algemene voorwaarden

 • Veilig online reserveren
  Online reserveren en betalen bij Ski-inn dronten doet u via ons reserveringssysteem SkiBook en verloopt via de meest moderne en beveiligde Secure Socket Layer (SSL) procedure. Wij zorgen samen met iDEAL en Paypal voor een correcte afhandeling van uw betaling. Uw persoonsgegevens delen wij met niemand anders.
 • Betaling
  Reserveert u een training of cursus waarvan de eerste training binnen 1 maand plaatsvindt, dan dient u de training of cursus direct bij de reservering te betalen. Reserveert u langer dan 1 maand vooruit, dan dient u van het cursusbedrag € 35,- aan te betalen. Het resterende bedrag dient u 1 maand voorafgaande aan uw eerste training te betalen. Wanneer u telefonisch, per mail of online reserveert, kunt u met iDEAL of Paypal betalen. Wanneer u aan de receptie reserveert, kunt u pinnen of contant betalen. Uitzondering op deze betalingsvoorwaarden vindt u in een aantal cursusvoorwaarden.
 • E-mail en nieuwsbrief
  Over de afspraken van uw trainingen en al onze diensten die daarmee verband houden ontvangt u persoonlijke e-mail. Onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangt u als cursist relatie. Hiervoor kunt u zich afmelden in uw Skibook account.
 • Eerste bezoek
  Wij verzoeken u vriendelijk om eerst bij onze receptie langs te komen, wanneer u ons voor het eerst bezoekt. Graag nemen wij uw gegevens en uw afspraken met u door. Daarna begeleiden wij u met de warming-up en stellen wij het ski- of snowboardmateriaal optimaal voor u af.
 • Eigen risico
  Skiën en snowboarden brengen risico’s met zich mee. Helmplicht geldt voor kinderen t/m 12 jaar en snowboarders, voor skiërs ouder dan 12 jaar wordt geadviseerd een helm te dragen.Drinkt u alstublieft geen alcohol voor de training! Daarnaast helpt een goede basisconditie om blessures te voorkomen. Wij doen er op onze beurt alles aan om het risico op blessures zo veel mogelijk te beperken. Mocht er onverhoopt toch tijdens onze trainingen of het vrij oefenen een blessure ontstaan, dan is dit uw eigen risico.
 • Tegoeden
  Trainingstegoeden worden niet gerestitueerd. Trainingstegoeden kunnen niet worden meegenomen naar het volgende seizoen. Het seizoen eindigt op 24 April van elk jaar. Training kaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
 • Verzetten
  Ski-inn Dronten doet haar uiterste best om alle gereserveerde trainingen doorgang te laten vinden. Echter: wanneer u slechts alleen of met twee personen training krijgt van één leraar zijn de kosten voor ons hoger dan de opbrengsten. Daarom behouden wij in dat geval ons het recht voor om de afspraak te verzetten.
 • Consumpties
  Het is niet toegestaan eigen consumpties bij ons te nuttigen ook geen eigen bidon met water. Indien u iets mist in ons assortiment, laat het ons dan weten! Een volgende training proberen wij uw favoriete consumptie op voorraad te hebben.
 • Geboekte trainingen
  De gemaakte reserveringen zijn geen garantie dat de aangegeven docent er daadwerkelijk zal zijn. Het is nml. mogelijk dat er door ziekte, vakantie en of niveau delicten er een andere docent is geplaatst.