Indoor skilessen in Dronten | +30 jaar ervaring | ski-inndronten.nl

Indoor skilessen

Geniet straks met vol vertrouwen van de wintersport!

7 dagen bereikbaar

0321 - 31 46 07

Of stuur een mail

info@ski-inndronten.nl

Persoonlijk account

ski-inndronten.skibook.nl

Volg ons op Facebook

Blijf altijd op de hoogte

Indoor skilessen bij Ski-inn Dronten

Leer skiën of verbeter je techniek!

Skiën in de sneeuw zal met de juiste techniek straks net zo moeiteloos aanvoelen als wandelen. Bij onze indoor skilessen staat de verbetering en ontwikkeling van jouw technische vaardigheden centraal.

Wat deze lessen extra bijzonder maakt, is dat ze plaatsvinden op onze state-of-the-art rollerbanen. Dit biedt een ongekend voordeel: je hebt toegang tot eindeloze ‘virtuele’ pistes, wat betekent dat je non-stop kunt blijven skiën en oefenen. We kunnen je met zekerheid één belofte doen: je zult verbaasd staan ​​over de snelheid waarmee je vooruitgang boekt en het zelfvertrouwen dat je op twee latten opbouwt. Bij Ski-inn Dronten streven we ernaar om jouw skivaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen. Kom en ontdek hoe leuk en leerzaam skiën kan zijn!

Onze pakketten

Boek nu een voordeelpakket

6+1 lessen

7 lessen €35,- per les
€315
250
00
 • Geldig va 15-09-02024 t/m 01-12-2024 !
 • Direct online te boeken
 • Inclusief materiaal en leraar

10+2 lessen

12 lessen €30,- per les
€540
350
00
 • Geldig va 15-09-2024 t/m 01-02-2025 !
 • Direct online te boeken
 • Inclusief materiaal en leraar

25 lessen

25 lessen normaal 750,- (geldig tot 24-04-2025)
€1125
700
00
 • Geldig va 15-09-2024 t/m 15-04-2025
 • Direct online flexibel te boeken
 • Inclusief materiaal en leraar

Bekijk alle tarieven

Skischoenen kopen bij de ski-inn dronten.

De voordelen van een perfect passende skischoen met de juiste flex (de stijfheid van de schoen) zijn enorm:

 • Het begint allemaal bij het goed vergrendelen van de enkel in de skischoen. Dit is van cruciaal belang, want dit vormt de basis.
 • De druk aan de voorkant van de schoen moet op de juiste manier worden opgevangen. Voor beginners is een flex van 70 perfect geschikt, terwijl gevorderde skiërs een flex van 130 nodig hebben. Dit garandeert dat de reactie van de voorkant van de skiën optimaal wordt overgebracht. Een te lage flex kan fouten veroorzaken, terwijl een te hoge flex direct reageert. Dit is van essentieel belang om de bochten op het juiste moment perfect aan te snijden.
 • Voor skiërs op niveau 8-9 is het hebben van een eigen skischoen van groot belang. Dit biedt de juiste ondersteuning en pasvorm voor maximale prestaties op de piste.
 • Als er drukpunten in de schoen zijn, passen wij de schoen aan om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt tijdens het skiën.
 • Heeft u een hoge wreef? Geen probleem, wij zorgen voor een speciaal zooltje om dit op te vangen en uw comfort te verhogen.
 • En als u behoefte heeft aan deskundig advies, vraag dan uw leraar om hulp. Zij weten precies wat bij u past en u kunt het direct uitproberen tijdens uw les. Zo kunt u met volle vertrouwen de piste op gaan en genieten van het skiën!
-20% Sportmachine 3 110 (GW)
-20% Sportmachine 3 130 (GW)
-20% Sportmachine 3 95 W (GW)

Een indoor skiles, hoe werkt dat?

Een goede voorbereiding voor de wintersport begint al voor het mooie avontuur. Of je nu voor het eerst op de latten staat als beginner of al een vergevorderde skiër bent, je wilt optimaal genieten van de vakantie.

Tijdens jouw eerste skiles op de rollerbaan kijken we direct hoe de les zo goed mogelijk kan aansluiten op jouw ervaring en wensen. Je bent met maximaal 4 personen per uur en skiet continue onder begeleiding van een gecertificeerde skileraar

De voordelen van skiën op een rollerbaan

Er zijn lessen voor beginners, gevorderden en de zeer sportieve skiër. Op een rollerbaan heb je als het ware een oneindige skipiste, zonder wachttijden. Daarnaast ben je niet afhankelijk van het weer en kunnen we de baan zo instellen dat het geschikt is voor ieder niveau (snelheid & hellingshoek). Je hebt ten slotte:

 • Altijd contact met de leraar en ontvangt direct feedback via de spiegelwand
 • een opbouw van conditie en je voorkomt blessures
 • een maximaal profijt van de ontwikkeling van je techniek

 

 

Maximale aandacht

Je lest in kleine groepjes van maximaal 4 personen.

Onze voordelen

De voordelen op een rij.

98% van onze klanten is positief over onze ski- en snowboardschool.

Verantwoord sporten

Voordat de les begint doe je een warming-up in de SkiGym.

Onze voordelen

De voordelen op een rij.

98% van onze klanten is positief over onze ski- en snowboardschool.

Maximale aandacht

Je lest in kleine groepjes van maximaal 4 personen.

Verantwoord sporten

Voordat de les begint doe je een warming-up in de SkiGym.

Unieke leermethode

Leer skiën en snowboarden via een uniek leerplan. Met ons leerling-volg-systeem houden wij je vorderingen bij en kun je zien waar je gebleven bent.

Flexibel inplannen

Boek je les wanneer het jou uitkomt. En schikt het even niet? Dan kun je jouw les zelf omzetten tot 48 uur voor aanvang van de les.

30+ jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar geven wij met veel plezier ski- en snowboardlessen. Je kunt al lessen volgen vanaf 3 jaar. Onze oudste deelnemer is 80 jaar!

Veelgestelde vragen

Vraag, advies of hulp nodig? Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op.

Talent lijkt toch ook in de ski- en snowboard een bepalende factoor. Het aantal benodigde lessen om veilig en met plezier te kunnen skiën ligt tussen de 6 en 12 lessen.

6  Lessen jaarlijkse opfrissen van uw techniek.

12 Lessen zijn er om doelgericht uw niveau hoger te krijgen en tevens het skiën goed aan te kunnen leren voor uw wintersport vakantie.

25 Lessen maak van de skisport uw SPORT! 

Wij gaan ervan uit dat je de basis beheerst. Wanneer wij jou op de baan zien kunnen wij jou altijd aanvullend adviseren. Maar als je de basis goed beheerst kun je volstaan met 6 lessen.

Wij adviseren een flexkaart van 12 lessen die je gedurende het gehele seizoen kunt boeken. Gegarandeerd dat je techniek verbetert en je ski plezier vergroot.

Wij adviseren: shirt net lange mouwen, lekker zittende broek of evt. skibroek en een paar hoge sokken.

Kinderen t/m 8 jaar dienen 15 min voor de les aanwezig te zijn voor het uitzoeken van het materiaal en klaar te staan bij de baan.

Volwassenen va. 9 jaar kunnen een half uur voor aanvang van de les een 20 minuten durende warming up volgen. Hierna kunnen de spullen worden uitgezocht en u bent klaar voor de les.

Iedereen dient op de baan een helm te dragen. Deze bieden wij gratis aan en zijn tevens te koop. Heeft u een eigen helm neem deze dan gewoon mee.

U kunt het best uw eigen schoenen gebruiken, wanneer u deze niet bezit dan bieden wij die kosteloos aan. Tevens is er de mogelijkheid om een advies te krijgen over skischoen, deze zijn ook te testen op de baan voor dat u ze aanschaft in onze shop.

Ervaringen van onze klanten

Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van andere ski- & snowboardliefhebbers?

Ik ski er zelf en het is daar gewoon super. Er zijn hele goeie leraren!! Iedereen doet het super goed en iedereen doet zijn/haar best.

D. Stray

Google Review

Mijn zoon heeft nu 2 x les gehad en is erg enthousiast! Wij als ouders ook. Super leuke lessen die erg goed aansluiten op de ‘werkelijkheid’… Ik ben na 1x kijken overtuigd dat je met deze lessen op wintersport echt sprongen maakt!

M. Kamp

Facebook Review

Prima les. En ze geven goed advies bij het aanschaffen van nieuwe skischoenen. Een groot pluspunt is dat je ze kunt uitproberen op de baan.

W. Schippers

Google Review

Leerplan voor skiën
Ski4kids is Z niveau

1 t/m 6    40 % 8 km/hr.

7 t/m 10 70 % 14 km/hr.

11 t/m 26 100% 20 km/hr.

Wil je graag skilessen boeken?

Je kunt super makkelijk online direct boeken. Kom je er niet uit? Uiteraard helpen wij je graag telefonisch.