Ski angst - Ski-inn Dronten

Ski angst

Ben jij stiekem bang om te skiën?

Heel begrijpelijk, je bent echt niet de enige. Doe er wel iets aan, zodat je echt kan genieten van je wintersport. Heb jij nog goede tips? Laat ze me weten.

Hier volgen onze tips voor een onbezorgde wintersport vakantie:

  • Neem een extra skiles
    Controle krijg je door een goede skitechniek. Juist door angst zal je de foute bewegingen maken en heb je geen goede controle. Is de angst er eenmaal ingeslopen, dan is dat heel moeilijk er zelf uit te krijgen. Neem dan ook gerust een extra skiles. Natuurlijk kost dat geld. Maar als je daardoor weer plezier in het skiën krijgt en die angst kwijtraakt, zal je zoveel meer genieten van de wintersport.
  • Ga terug naar de basis
    Een goede skileraar zal beginnen met te vragen wat je wilt leren. Wees dan direct eerlijk, de leraar zal het namelijk toch wel zien in jouw manier van skiën. Als het goed is, ga je gewoon een aantal passen terug en lekker oefenen op een makkelijke piste. Hoe zat dat met het evenwicht op je ski’s? Hoe maakte je ook al weer een goede bocht? En hoe ging dat remmen ook alweer? Heb je dat vertrouwen terug, dan kun je oefenen op een moeilijkere piste. Je zult zien, dat je bewust bezig bent met je techniek en vergeet om bang te zijn.
  • Extra skiles in Nederland
    Als je in Nederland alvast weer op de ski’s gaat staan, dan is het onbekende er vast af. Door extra aan je techniek te werken ga je zelfverzekerder de vakantie in. Dan heb je op de berg de tijd om te genieten van de omgeving.

Neem een prive les. Niemand op de piste en alle aandacht alleen voor jou!

Bel 0321-314607

Kijk ook op onze Facebook pagina!

Leren skiën & snowboarden?

Begin met een proefles!

Kom nu kennismaken met onze rollerbaan voor slechts 25,-. Geniet straks optimaal van de wintersport, overtref jezelf met je techniek en bereid je spieren voor.