Algemene informatie - Ski-inn Dronten

Algemene informatie

Last Minute, hoe werkt dat?

Een last minute training is een training die u 24 uur vooruit online kunt boeken. Deze kun je kopen of heb je ontvangen voor een te laat afgemelde training.

Les annuleren

Je kunt in jouw online agenda in Skibook een les uiterlijk 48 uur van tevoren annuleren. Dit doe je door de agenda op aankomend te zetten. Lukt het niet om 48 uur van tevoren een les te annuleren? Dan kan deze plek worden overgenomen door iemand die een last minute boekt in Skibook. Als jouw les door een andere cursist is overgenomen, dan ontvang jij automatisch een last minute les in jouw tegoed. Is er geen andere cursist voor jou in de plek gekomen, dan moet deze les als verloren worden beschouwd.

Leerling volg systeem

Elke les proberen wij binnen 24 uur te evalueren, dit kan je thuis zelf terug lezen. Zet jouw agenda op historisch en daar kan je het terug lezen.

Wat bieden wij?

Wij bieden iedereen een vol uur training inclusief materiaal. Voor de volwassen is er voorafgaand aan de training een half uur de mogelijkheid om in de warming-up ruimte je spieren optimaal voor te bereiden voor een maximale prestatie.

Wat voor kleding kan ik het beste aan bij de lessen?

Draag sportieve kleding waar je gemakkelijk in kunt bewegen. Handschoenen zijn niet noodzakelijk.

  • Hoge sokken
  • Broek: skibroek, snowboardbroek, joggingbroek, sportbroek of spijkerbroek
  • T shirt liefst met lange mouwen
  • Eigen schoenen? Neem ze gewoon mee

Wil je eigen skischoenen aanschaffen?

Wij hebben in onze shop skischoenen voor zowel dames als heren, vanaf beginners tot vergevorderd. Je kunt bij ons binnen je les schoenen testen. In overleg met jouw leraar kies je welke het best bij je passen. Vervolgens mag je een uur skiën om te ervaren of de schoen ook echt goed bevalt. Als eerste worden de voeten gemeten en wanneer nodig, wordt een handgemaakt zooltje in jouw schoen geplaatst. Vervolgens worden er eventuele aanpassingen gedaan aan de skischoen, zodat de skischoen perfect om jouw voet zit.

Cadeaubon

Zoek je een origineel cadeau? Geef een kennismakingstraining. Laat iemand ervaren hoe het is om een keer te skiën / boarden. V.a. € 25,- kun je al een kennismakingstraining cadeau geven. Alles is all-in!

Skimat

Elke twee jaar voorzien wij onze pistes van nieuwe matten. Dit is om de sneeuw zo goed mogelijk te evenaren. Elke baan is voorzien van een geautomatiseerd sproeisysteem, dit verbetert de glijeigenschappen voor maximaal plezier.

Materiaal onderhoud

Wij slijpen, waxen en repareren je ski’s of snowboard voordat je op wintersport gaat. Wanneer je jouw materiaal meebrengt naar je les, dan kun je ze in overleg de volgende training weer meenemen. Gemakkelijker kunnen wij het niet maken. Een basis onderhoudsbeurt (slijpen en waxen) kost € 20,-