Ski-inn Dronten huisregels Covid-19

Ski-inn Dronten huisregels COVID-19

Wat doen wij er aan

Wij laten graag zien welke maatregelen Ski-Inn Dronten heeft genomen om de gezondheid en veiligheid van onze cursisten en medewerkers te waarborgen.

De buitenlucht is de meest optimale omgeving om in te sporten wanneer het aankomt op luchtkwaliteit. Wij realiseren een buitensportklimaat, maar dan binnen.

Coronavirus (COVID-19)

Voor jouw en onze veiligheid hanteren wij in verband met het COVID-19 virus een aangepast protocol. Wij baseren ons op de richtlijnen van het RIVM en passen onze maatregelen aan wanneer de actualiteit daartoe aanleiding geeft.

De maatregelen en hygiëneregels die wij hanteren hangen bij de ingang van de skischool en worden binnen herhaald.

Annuleringsvoorwaarden

Ervaar je gezondheidsklachten die gerelateerd kunnen zijn aan het COVD-19 virus? Blijf dan thuis en annuleer je les door te mailen naar info@ski-inndronten.nl. Je skiles wordt geannuleerd, maar je houdt conform onze aanvullende COVID-19 virus voorwaarden een lastminute inhaalles tegoed. Een last minute les boek je online en wordt meestal binnen 24 uur gevolgd. Deze les kan je boeken tot 2 uur voor aanvang van de door jouw geplande skiles. Je bent je geld nooit kwijt. Als er door omstandigheden geen last minute les geboekt kan worden, krijg je je geld terug.

Mocht zich weer een onvoorziene sluiting van de sportaccommodaties door Covid-19 maatregelen voordoen, dan blijven alle lestegoeden van 2021 staan. Deze worden doorgeschoven naar een nader te bepalen datum.

De lestegoeden van het vorige seizoen kunnen ingehaald worden tot en met 15 november 2021. Heeft u nog een lestegoed van 2020 staan? Boek deze lessen dan snel in!

Het luchtklimaat bij Ski-Inn dronten

Sporten is het prettigst wanneer in de omgeving genoeg frisse lucht aanwezig is. Door de recente pandemie waarderen wij schone lucht, zonder ziekmakende deeltjes des te meer. Daarom zal in het pand de ventilatie altijd aan staan.

De nadruk ligt hierbij op aanvoer van frisse buitenlucht en afvoer van ongewenste, vervuilde lucht.
Dit kan tot gevolg hebben dat het fris is in de hal, neem dus bij koude buiten temperaturen warme kleding mee.

In de skihal gelden de volgende huisregels

  • Ski- of snowboardles kan alleen door van te voren te reserveren
  • Geef elkaar de ruimte met in- en uitlopen van de accommodatie
  • Helaas mogen we nog geen handen schuddden
  • Wij raden je aan eigen ski- of boardschoenen te gebruiken
  • Was regelmatig je handen
  • De warming up mag weer plaatsvinden (een half uur voor aanvang van de les aanwezig)
  • Een mondkapje is niet meer nodig
  • De horeca is open tot maximaal 00:00 uur

Namens het team van Ski-Inn Dronten bedankt voor je medewerking, wij zien je graag weer terug in ons wintersportcentrum!

Herfsactie 2021

Gratis skiles voor kids!

Ontdekken of skiën iets is voor de kleintjes? Dan is nu je kans! Op woensdagmiddag en zaterdagmiddag in de herfstvakantie kunnen de kinderen gratis kennismaken met de skisport.