Ski-inn Dronten huisregels Covid-19

Ski-inn Dronten huisregels COVID-19

Wat doen wij er aan

Wij laten graag zien welke maatregelen Ski-Inn Dronten heeft genomen om de gezondheid en veiligheid van onze cursisten en medewerkers te waarborgen. De buitenlucht is de meest optimale omgeving om in te sporten wanneer het aankomt op luchtkwaliteit. Wij realiseren een buitensportklimaat, maar dan binnen. Let er dus op dat u zich warm kleed voor de les.

Coronavirus (COVID-19)

Voor jouw en onze veiligheid hanteren wij in verband met het COVID-19 virus een aangepast protocol. Wij baseren ons op de richtlijnen van het RIVM en passen onze maatregelen aan wanneer de actualiteit daartoe aanleiding geeft.


Annuleringsvoorwaarden

Ervaar je gezondheidsklachten die gerelateerd kunnen zijn aan het COVD-19 virus? Blijf dan thuis en annuleer je les door te annuleren in uw skibook account. De te laat geannuleerde les zal verdwijnen in uw tegoed, mocht er een andere klant zijn of haar les inboeken op uw lege plek, dan ontvang je hiervoor automatisch een lastminute in uw eigen tegoed. Gebeurd dit niet dan dient u contact op te nemen met de ski-inn (0321 -314607) dan plaatsen wij alsnog een last minute in uw te goed.

Mocht zich weer een onvoorziene sluiting van de sportaccommodaties door Covid-19 maatregelen voordoen, dan blijven alle lestegoeden van 2021 staan. Deze worden doorgeschoven naar een nader te bepalen datum.

Het luchtklimaat bij Ski-Inn dronten

Sporten is het prettigst wanneer in de omgeving genoeg frisse lucht aanwezig is. Door de recente pandemie waarderen wij schone lucht, zonder ziekmakende deeltjes des te meer. Daarom zal in het pand de ventilatie altijd aan staan.

De nadruk ligt hierbij op aanvoer van frisse buitenlucht en afvoer van ongewenste, vervuilde lucht.
Dit kan tot gevolg hebben dat het fris is in de hal, neem dus bij koude buiten temperaturen warme kleding mee.

In de skihal gelden de volgende huisregels

  • Ski4kids deelnemers kunnen alleen 1 ouder per kind mee laten komen.
  • Geef elkaar de ruimte (1.5 M) met in- en uitlopen van de accommodatie
  • Helaas mogen we nog geen handen schudden
  • Wij raden je aan eigen ski- of boardschoenen te gebruiken
  • Was regelmatig je handen
  • De warming up mag weer plaatsvinden (een half uur voor aanvang van de les aanwezig)
  • Een mondkapje is verplicht.
  • Namens het team van Ski-Inn Dronten bedankt voor je medewerking, wij zien je graag weer terug in ons wintersportcentrum!

Skiën voor iedereen

Boek je eerst proefles skiën nu!

Altijd al eens willen skiën? Start nu in een gecontroleerde omgeving met professionals