Een gratis proefles? Bekijk hier hoe dat werkt! | ski-inndronten.nl

HERFSTACTIE
20 en 23 oktober 2021

Gratis proefles voor de kleintjes.

Ontdekken of skiën iets is voor de kleintjes? Dan is nu je kans! Op woensdagmiddag en zaterdagmiddag in de herfstvakantie kunnen de kinderen gratis kennismaken met de skisport.

Woensdag 20 oktober tussen 13:30 en 17:30 uur
Zaterdag 23 oktober tussen 13:30 en 17:30 uur

Het unieke programma Ski4Kids bestaat uit speciaal ontwikkelde skilessen voor kinderen van 3 t/m 5 jaar en 6 t/m 8 jaar. Op de kinderbaan leren de kinderen de beginselen van het skiën.

Er zijn maximaal 40 plekken beschikbaar, dus reserveer snel een plek!

Meld je aan voor een gratis les

Vraag nu een gratis les Ski4Kids aan tijdens de herfstactie. Wij nemen telefonisch contact met je op om de aanvraag af te ronden.

Ik ben vooral verbaasd. Nog nooit eerder had ik skies onder mijn voeten gehad maar na de eerste les had ik zelf al het idee dat ik het kon 🙂 Na mijn 6 lessen pakket heb ik een geweldige tijd gehad in Oostenrijk. Mijn dank aan de skileraren en natuurlijk de gezelligheid aan de bar. Volgend jaar kom ik zeker terug, voor de les en de borrel.

Remco ten Katen

18 november 2019

Al 10 jaar niet meer op wintersport geweest, toch 3 lessen genomen voor het snowboarden. Wauw…. aangekomen in de sneeuw had ik het gevoel en de controle en konden we heerlijk boarden.

Ik kom zeker terug om voor de volgende vakantie weer even op te warmen 😉

Leuke sfeer en goede instructors!

Gelinde van Eijk-Beltman

13 januari 2020

Gezellige skischool met kundige en hele geduldige skileraren. Alle medewerkers zijn erg aardig en behulpzaam. Wij hadden nog nooit op de ski’s gestaan maar met 12 lessen gaan we vol vertrouwen naar de sneeuw

Bianca Lanenga

8 januari 2019

Herfsactie 2021

Gratis skiles voor kids!

Ontdekken of skiën iets is voor de kleintjes? Dan is nu je kans! Op woensdagmiddag en zaterdagmiddag in de herfstvakantie kunnen de kinderen gratis kennismaken met de skisport.