Proefles skiën of snowboarden? Ontdek nu hoe! | ski-inndronten.nl

Leer skiën of boarden met de persoonlijke aandacht die je verdient!

Jouw eerste proefles op de rollerbaan.

Het is zover, je gaat de sneeuw in! Je wilt wel eerst even opwarmen en de fijne kneepjes leren van een expert. Of misschien ben je het bankhangen gewoon zat en wil je eens lekker sportief die benen strekken…

Tijdens jouw eerste proefles krijg je maximale aandacht van gecertificeerde leraren. Je leert de basisbeginselen en wij passen altijd het tempo aan op jouw leercurve en behoeftes. Na de eerste les:

Wil je proberen of skiën of snowboarden iets voor je is?

Vol vertrouwen op skivakantie

Wees nieuwsgierig en ontdek wat anderen zeggen.

Ik ben vooral verbaasd. Nog nooit eerder had ik skies onder mijn voeten gehad maar na de eerste les had ik zelf al het idee dat ik het kon 🙂 Na mijn 6 lessen pakket heb ik een geweldige tijd gehad in Oostenrijk. Mijn dank aan de skileraren en natuurlijk de gezelligheid aan de bar. Volgend jaar kom ik zeker terug, voor de les en de borrel.

Remco ten Katen

18 november 2019

Al 10 jaar niet meer op wintersport geweest, toch 3 lessen genomen voor het snowboarden. Wauw…. aangekomen in de sneeuw had ik het gevoel en de controle en konden we heerlijk boarden.

Ik kom zeker terug om voor de volgende vakantie weer even op te warmen 😉

Leuke sfeer en goede instructors!

Gelinde van Eijk-Beltman

13 januari 2020

Gezellige skischool met kundige en hele geduldige skileraren. Alle medewerkers zijn erg aardig en behulpzaam. Wij hadden nog nooit op de ski’s gestaan maar met 12 lessen gaan we vol vertrouwen naar de sneeuw

Bianca Lanenga

8 januari 2019

Veelgestelde vragen​

Talent lijkt toch ook in de ski- en snowboard een bepalende factoor. Het aantal benodigde lessen om veilig en met plezier te kunnen skiën ligt tussen de 6 en 12 lessen.

Wij gaan ervan uit dat je de basis beheerst. Wanneer wij jou op de baan zien kunnen wij jou altijd aanvullend adviseren. Maar als je de basis goed beheerst kun je volstaan met 6 lessen.

Wij adviseren een flexkaart van 12 lessen die je gedurende het gehele seizoen kunt boeken. Gegarandeerd dat je techniek verbetert en je ski plezier vergroot.

Reserveer een proefles

Reserveer direct of neem contact met ons op.